Virtuel Ølsmagning over internet (video)

Når alt andet er aflyst, kan I give denne oplevelse til medarbejderne eller kunderne

I disse Corona-tider er stort set alt socialt og fælles fysisk samvær aflyst, og det rammer også alle medarbejder og kunde-arrangementer, som f.eks. sommerfesten. Men der er en ting vi kan gøre i fælleskab, og det er at nyde en god øl hjemmefra og få en oplevelse ud af en ølsmagning, også virtuelt og på video.

Øl-ekspert Carsten Holløse fortæller levende og underholdende og vi kan sørge for både teknikken og logistikken og sende pakker med øl rundt til medarbejderne, og give dem nogle fornøjelige timer med masser af ølviden, historier og gode oplevelser.

Sammensat efter dine ønsker

Vi kan lave lige præcis den ølsmagning, som du kunne tænke dig og som passer til jeres event/arrangement.

Nogle af vores mest populære ølsmagninger er:

Rundrejse i øltyperne
En smagning med 8-10 forskellige øltyper, fra lyst til mørkt, over maltet, humlet, frugtigt, syrligt og stærkt. Bliv klogere på hvor de forskellige øltyper som IPA, Stout, Pale Ale, Lager og mange flere.

De bedste juleøl
Dette er en klassiker, især i november/december, hvor vi har de bedste og mest smagfulde juleøl og klassikere med ud sammen med nogle spændende nyheder.

En tur til Belgien
Man kan ikke fornægte at Belgien er et stort og traditionsrigt øl-land. Der er mange fantastiske og utrolige øl at gå på opdagelse i og der er masser af smag og oplevelser i øllet fra Belgien.